Tänään on vihdoin se suuri päivä, jota on odotettu pitkään ja hartaasti. Tarkoitus olisi aloittaa Circusfolkin debyyttipitkäsoiton äänitykset tuottaja/miksaaja/äänittäjä/nero Tarmo "Tare" Simosen johdolla. Tare sai juuri jokaisen suosikkibändin Valvomon nauhoitukset purkkiin ja työllä on luonnollinen jatkumo Sirkusväkeen.

Narulle on tulossa 8 raitaa, joista 7 yksittäistä biisiä ja yhden biisin pitkä intro. Äänitteellä tulee olemaan kokonaispituutta n. 40 minuuttia, eli siis LP-mitassa pitäydytään. Biisit kantavat nimiä(osa työnimiä):Fool, IF, Haven, Monkey with his Tools, Aatun Heavy, Tuutulaulu ja Piano. Jotkut kappaleista siis jopa 5 vuotta vanhoja, mutta uudella sovituksella tietenkin.

Nauhoitukset suoritetaan pääasiallisesti Tuusulassa, luonnon helmassa Studio Outokone nimisessä paikassa. Siellä on tarkoitus viettää vajaa pari viikkoa. Jos/kun jotain "dubbauksia" jää, niin niitä äänitellään Pitäjänmäen perukoilla Hangover studiossa.

Jatkossa olisi tarkoitus kirjoitella tunnelmia jokaisen päivän jälkeen. Tänään edessä lähinnä kasailua ja rumpusoundien hakemista. Huomenna aamusta päästään varmaan tositoimiin ja illalla tänne on luvassa kuvamateriaalia ja vuodatusta. Kiitokset näin heti alkuunsa kaikille, jotka ovat ystävällisesti lainanneet omaansa, eli studiotavaraa ja soittimiaan. Eli ainakin Jallu, Janne ja Nick O'Flare olette mahtavia.

-M.P, sessioiden virallinen hengenluoja, oluenjuoja ja excecutive producer