Päätimme aloittaa sessiot vasta puolelta päivin, jotta kaikki saisivat kunnon unet alle ja fiilikset kattoon. Rumpusoundien haussa meni jokunen tunti, mutta täytyy sanoa että basari potkii ja tomit ovat kuin tykit. Joten kannatti nähdä vaivaa.


776237.jpg

Eväät pitää olla kunnossa että jaksaa soittaa.


Rumpalin valinta oli IF, jolla siis aloitetaan. Alussa saadaan kaksi ihan ässää ottoa. Dansku ei ole kuitenkaan tyytyväinen biisin loppuun. Haetaan oikeaa fiilistä jokunen otto. Välissä parit katkenneet kapulat ja vaihtunut snareständi. Lopulta pienten vaikeuksien jälkeen myös IF:n loppu on hyvin narulla.

776243.jpg

Dany settinsä takana.

 

Kun IF on takana edessä siintää Fool. Kappaleeseen kokeillaan viittä eri tempoa. Lopulta klikin lyödessä 80 iskua tempo on löytynyt. Kaksi ottoa ja biisi on täydellisenä narulla, huomaa että kyseessä on yhtyeen vanhin kappale.

776244.jpg

 Tuottaja-Tare laitteistonsa takana.

Paikalla lauantain sessioissa ovat siis itse soittohuoneessa rumpalisti Von Bavaria ja tarkkaamossa hikoilemassa Tuottaja-Tare, Demo-Basismi-Pekka sekä Demo-laulaja/kitaristi Arvid sekä allekirjoittanut. Ykköskitaristimme Aatu hoitelee Bestmanin toimea Mäntässä, ja saapuu vasta huomenna paikalle.

776238.jpg

Uupunut demobassottaja.


M.P, kahvinkeittimen jatke