Sunnuntai alkaa hieman aikasemmin, eli treffit on kello kymmeneltä. Kitaristi-kettu saapuu myös levänneenä paikalle, mutta joutuu poistumaan rautateille kellon ollessa kolme. Eli aamun tavoitteena on yhden kappaleen rumpuraidat. Luvassa siis "Tuutulaulu"-nimellä kulkeva uudehko kappale.



779051.jpg

Iloinen demokitaristi. 


Itse totesin että alku on ripattu Kasevan Ikävä kappaleessa ja tunnelma Pink Floydin Shine On:ista, luvassa siis herkkää materiaalia. Vaikka soitto kulkee ihan mallikkaasti, niin oikeaa tunnelmaa haetaan jokusen oton verran. Kuitenkin lopulta biisi saadaan hyvin purkkiin. Kitaristien vaihto edessä.

779050.jpg

 Rintava/reitevä hengettäremme.

Päivän toisessa sessiossa olisi tarkoitus aloittaa tuttuakin tutummalla Havenilla, joka meni oikeastaan ensimmäisellä sisään. Painiskelimme myös hieman kapulaongelman kanssa. Ehkä n. 6 paria jo mennyt ja onneksi on sunnuntai, joten alan liikkeet ovat kiinni. No onneksi on vielä jokunen pari jäljellä ja hiljaisia biisejä luvassa. Varuiksi haettiin alumiiniset 2B:n halot, joita ei pitäisi saada rikki.

779055.jpg

 Rumpunauhoitusten välissä syntyi improttu nokkissoolo.

Viimeisenä vuoroon pääsi "Arin Hevi" niminen yllättäjä, joka ilmestyi levylle ihan viimetingassa. Laulava demokitaristi totesi että ei tässä mitään ihmeellisiä tahteja ole. Kuitenkin biisistä löytyi 13/8 tahti, eli normitahti. Sitä seuraa tahteja kuten 5/4, 7/8..joten ihan Arin ennakkoon mainitsemalla 4/4 ei mennä.

Kuten alla olevasta kartasta näkyy, nyt viiden biisin kohdalta löytyy R-merkintä. Eli huomiselle jää kolmen biisin rumpuraidat ja sen jälkeen arvoisa lyömäsoittajamme pääsee lentäjäkoulutuksen pariin.


779053.jpg

Kartta.